Упътване за АВТОДНЕВНИК

Image

                Здравей те драги потребители, ето няколко неща които трябва да знаете след като се регистрирате в нашия сайт.                                                                                                                                                  Сайта е направен доста гъвкаво, като всяка стойност , бележка и наименование могат да се трият и редактират.                                                                                                                                         Единствената стойност, която не може да се редактира и не бива да бъде бъркана е стойността на километража.   

Към нея могат само да се добавят километри, но не могат да се изваждат или иначе казано да се попълни с по малка стойност от сегашната.

                Когато започнете да попълвате вашата сервизна книжка / дали за години на зад или в текущото състояние на МПС-то/ , първо въвеждате километрите на който е извършена първата смяна и след това въвеждате частите и консумативите, които са били подменени на тези километри.                                                                                                                                                                                     С периодичното обновяване на километража , можете да видите колко е остатъчния им живот и кога подлежат на преглед или подмяна.                                                                                    Понеже автомобилите и камионите имат прекалено много части, които не могат да се въведат има свободни раздели, където можете да въведете каквото поискате. Такъв раздел е "Двигател" . Специфичното за него, е че при вписването на нова част, този раздел показва остатъчния живот на частта в километри /км/.

engine.jpg

                Въведените части могат да бъдат изтрити или редактирани по всяко време в "Историята" на вашето МПС.                                                                                                                                                             За свободно въвеждане на части, които нямат нуждата от следене на километри е раздел "Купе". В него можете да въвеждате абсолютно всичко, което прецените за правилно.Kupe.jpg

                Въведените части могат да бъдат изтрити или редактирани по всяко време в "Историята" на вашето МПС.                                                                   Друг свободен раздел е раздел "Аксесоари", в който пак можете да въвеждате каквото пожелаете.

aksesoari.jpg

БЛАГОДАРИМ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ

Реклама